HYSTERISK ANFALL!

                               

Da vi plantet hekk her tidligere i sommer oppdaget jeg at vi hadde masse mark i jorden utenfor hekken.
Yes,tenkte jeg med tanke på fisketurer fremover. Så da jeg og frøken T. skulle på fisketur her for litt siden, gikk jeg selvfølgelig rett bort til markparadiset og begynte å grave.
Plutselig ser jeg noe lite svart, og etter noen sekunder oppdager jeg flere svarte greier på bakken.Jeg bøyde meg ned for å se......HJEEEEELP!!!
Jeg kasta fra meg spade og markboks. Nesten på gråten over å oppdage slike kryp i hagen får jeg hysterisk anfall og roper på mannen min......VI HAR FROSK I HAGEN!!!!!!!!!!!!

Han holdt jo selvfølgelig på å glise seg ihjel, og synes det var utrolig festlig med kone-mor som helt hysterisk sto en halvmeter over bakken i redsel.
Han gikk bort og kom tilbake med en liten frosk på størrelse med en femmer. Når han holdt den sånn i hånden synes jeg faktisk den var ganske søt:-) Men jeg var veldig nervøs for at den skulle hoppe på meg....

                                                                                                                                                 

7 kommentarer

aaw den var søt da ;D

bd

02.jul.2010 kl.10:21

I r l i n:He,he...ja,den var jo det da...

anettesbokboble

02.jul.2010 kl.10:30

Å, fy søren! Jeg har også froskefobi, de er utrolig ekle og helt uforutsigbare...ikke sant?? Men skikkelig tøff, mannen din, da!!

bd

02.jul.2010 kl.10:42

anettesbokboble:Ja,de er skikkelig creepy! Han synes nok sjølv han var skikkelig tøff i allefall...he,he.. Men finner jeg en edderkopp...ja,da løper han!HOHO!!

juppjupp

02.jul.2010 kl.14:55

Frosker er grunnen til at jeg nesten ikke rører blomsterbedd ol visst de er overgrodde...jeg har FROSKEFOBI på HØYT nivå, og tar da til tårer, blir kvalm, kan kaste opp og finner ikke roen resten av døgnet når jeg har møtt på disse ekle kreka...

bd

02.jul.2010 kl.15:12

juppjupp:Uff,du har jo skikkelig fobi du da! Heldigvis ikke så ille med meg....

ellevill

24.jul.2010 kl.14:25

Hei bd..

For et år.. frosk i hagen og maur på kontoret. Gleder meg til du er tilbake...

( Har kjøpt maurboks da) Klem klem

Skriv en ny kommentar

bd

bd

30, Ringerike

Er ei frøken på 30 år fra Ringerike.Egentlig fra Risør,men jeg har emigrert:-)Jobber med lamper og interiør,noe jeg stortrives med!Gift med Roberth`en min på femte året.Er også så heldig å ha tre flotte barn som jeg elsker over alt på denne jord:-) Er en ivrig leser av andres blogger,og ble fristet til å prøve selv....

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits