MIN VIDUNDERKUR!

De siste tre årene har jeg slitt med en oppblåst mage,og seks-syv kilo på kroppen som bare rett og slett ikke ville av uansett hva jeg gjorde.
Kiloene kan jeg leve med, for jeg er langt fra overvektig.
Men magen!!! Nei,den kan jeg ikke leve med!
Jeg har gått rundt og sett over-gravid ut!!
Jeg har snart prøvd alt. Alt fra piller på helsekosten, fenikkelte og alle mulige andre tips jeg fikk av folk.
Etterhvert lurte jeg på om jeg ikke tålte hvetemel,siden det alltid ble verre etter lunch eller hvis jeg tok en hvetebolle.
Jeg hadde også lest at gjær kan forårsake sopp i tarmene, og dermed kan man blåses ytterligere opp.
Ikke vet jeg,men jeg bestemte meg for å kutte ut hvetemel,gjær og heller ikke alt for mye sukker.
Jeg startet med å spise omelett i lunchen, men oppdaget straks at jeg trengte noe mer å fylle magen med.
En kveld googlet jeg frem oppskriften på noen knekkebrød som skulle være veldig sunne, og jeg bestemte meg for å prøve.
Jeg spiste dem til frokost og lunch med akkurat det pålegget jeg selv ønsket.
Etter ca to uker merket jeg stoooooor forskjell.
Magen har blitt flat, og bonusen er at jeg har gått ned mellom tre og fire kilo!!!!!!!!!!
Helt sant!!
Jeg har spist vanlige måltider som jeg alltid pleier.(diett er ikke noe for meg serru)
Jeg har bare byttet ut brødskiva med knekkebrød.........som i tillegg er supergode!!

 

Det finnes mange varianter av disse sunne knekkebrøene, men disse synes jeg er skikkelig gode.
Legger ut oppskriften i tilfelle noen har lyst å prøve....

SUNNE KNEKKEBRØD - 1stk

1dl grov sammalt hvete
1dl havregryn
1dl havrekli
1dl sesamfrø
1dl solsikkefrø
0,5d linfrø
0,5dl kruskakli
1ts salt
3,5dl vann

Rør alle ingrediensene sammen og la det stå å svelle i 30 min. Legg bakepapir utover stekebrettet,og fordel deigen. Få det så tynt som mulig,så kan være lurt å holde igjen litt av deigen. Rute så opp knekkebrødet i passe str med en pizza-skjærer. Stekes i ca 40 min. ved 180 C. Ta så knekkebrødet ut og skru av ovnen. Snu knekkebrødet opp ned på en rist,og dra av bakepapiret. Sett så tilbake i ovnen i 15 min med døren så vidt åpen....da får du sprø knekkebrød.

Lykke til!!!







 

4 kommentarer

Creativboligstyling.

12.sep.2010 kl.10:09

Må bare si tusen takk for den opplysningen!! jeg har en ømfindtlig mage selv, og den blåser seg opp som en ballong hvis jeg feks spiser hveteboller ( Det er det værste jeg kan spise)

Har sjekket ut magen min, og det er ikke noe som er galt eller ingenting jeg ikke tåler...men vet jeg må være forsiktig med sukker og hvmel. Disse knekkebrødene skal jeg jammen prøve å bake...så igjen tusen takk!! Tror det er mange som sliter med dette, så supert at du skrev om det!! :D

Ha en flott søndag!

bd

12.sep.2010 kl.10:39

Creativboligstyling.: Tenkte nok at det var flere enn meg der ute,så masse lykke til!

Gunn Berit

12.sep.2010 kl.20:37

Jeg har akkurat samme problem. Elsker gjærbakst, men blir uvel og legger på meg superraskt om jeg spiser for mye. Jeg skal jammen teste disse en dag :)) Takk for tips!

bd

12.sep.2010 kl.20:56

Gunn Berit:Lykke til!!!

Skriv en ny kommentar

bd

bd

31, Ringerike

Er ei frøken på 30 år fra Ringerike.Egentlig fra Risør,men jeg har emigrert:-)Jobber med lamper og interiør,noe jeg stortrives med!Gift med Roberth`en min på femte året.Er også så heldig å ha tre flotte barn som jeg elsker over alt på denne jord:-) Er en ivrig leser av andres blogger,og ble fristet til å prøve selv....

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits