JEG HAR BESTEMT MEG!!!

                              


Jeg har rett og slett bestemt meg for å legge ut stuemøblene mine på finn.
Jeg vil ha nye!!!!


Jeg har lenge gått og tenkt på dette, men ikke blitt helt enig med meg selv.
De klassiske mørke møblene jeg har er kjempe-fine for all del, men jeg klarer liksom ikke å bli kvitt tanken på noen hvite klassiske stuemøbler i stedet.
                       


Nå har jeg tenkt på dette i ett år, og når jeg fortsatt er helt opphengt tror jeg det er riktig.
Det blir ikke minimalisme a`la høyglans, og heller ikke shabby chic. Klassisk må det være sånn at jeg kan ha dem uansett trend.


Har vært litt redd for at jeg må vaske meg ihjel på hvite møbler med barn i huset, men det må jeg uansett på mørke p.g.a støv,så skitt samma:-)
Jeg har også tenkt litt på at det kan bli litt sterilt og tamt, særlig med hvite vegger, men utrolig hva gardiner,duker og litt puter i sofaen kan gjøre. Og skulle det bli litt blast da så er jeg jo gift med en maler......så veggene kan jo fort skifte farge!
                                                    
                                                                                                       


Har prøvd å få en mening ut av husbonden,men svaret er som mannfolk flest...."Er det ikke fint nok sånn som vi har det?"
Forandringer kan fort bli litt traumatiske for dem...he,he:-)
Nei, skal det skje noe må jeg jo bare hive meg i det, og skulle jeg angre så er det bedre å angre på noe jeg har gjort enn noe jeg ikke har gjort!
Det kunne jo skjedd langt verre ting, ikke sant?

                                                                  
                  

Bildene er hentet fra Kid, Skeidar, Ikea og Mesterlys.

2 kommentarer

Creativboligstyling.

15.sep.2010 kl.20:54

En forandring er alltid spennende!! Men du kan ikke male noe av møblene du allerede har da? Så slipper det å koste så mye ;) men det å kjøpe noe helt nytt er ekstra gøy og herlig da! :))

Lykke til med å overbevise mannen i huset ;)

bd

15.sep.2010 kl.21:32

Creativboligstyling.:Det går desverre ikke å male de.Var en stund innom tanken, men fant ut at det ville ikke bli fint. Er for mye utskjæringer og rillede søyler,ellers hadde jeg gjort det...(for ikke å snakke om jobben)

Husbondens ord teller ikke i denne sammenheng, så jeg gjør som jeg vil:-)

Skriv en ny kommentar

bd

bd

31, Ringerike

Er ei frøken på 30 år fra Ringerike.Egentlig fra Risør,men jeg har emigrert:-)Jobber med lamper og interiør,noe jeg stortrives med!Gift med Roberth`en min på femte året.Er også så heldig å ha tre flotte barn som jeg elsker over alt på denne jord:-) Er en ivrig leser av andres blogger,og ble fristet til å prøve selv....

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits