GLAMOUR-MODELLER ER IKKE SOM ANDRE MODELLER!

                                                  


Det har jo pågått en del diskusjoner mellom disse glamour-modellene i det siste.
Jeg har ikke giddet å lese om alt, men noen meninger...det har jeg!

At glamour-modeller er jenter som ikke har mulighet til å bli vanlige modeller er vel et faktum.
At det må silikon, spray-tan og diverse andre remedier til er vel heller ingen hemmelighet.
At det er jenter som har et stort behov for å vise seg frem og liker oppmerksomheten er vel også sikkert.
Det inntrykket jeg har utover det er vel også at mange av disse var litt grå mus i ungdomsskole-perioden, og endelig kom det tid og sted for å blomstre og kanskje få litt selvfølelse på kjøpet....

At de kan bli sett på som litt mindre begavet når det kommer til intelligens er vel kanskje ikke så rart når vi får Linni Meister rett inn i stua via tv-skjermen.
Kanskje vi husker Lene Alexandra fra før hun ville ut av bransjen også? Man må vel ha lov til å si at man har rødmet mer enn en gang når disse damene har vært ute og åpnet munnen i media...
Det er jo tydeligvis et image å være litt "blond og tom", men det blir jo vanskelig å bli oppfattet seriøst den dagen de velger å gå en annen vei.

Tenk så mye mer sexy det hadde vært å blitt sett på som en  ung flott kvinne,gjerne med silikon, spray-tan og hele pakka, men som i tillegg fremsto som intelligent og selvsikker!!!

Ikke som et kjøttstykke,objekt, en vare, tom i toppen og helt uten meninger og oppfatninger av verden rundt!
For det er nemlig sånn vi oppfatter dere, enten det er slik eller ikke!!!

Jeg slår et slag for at dersom man ønsker å bli oppfattet på en annen,en mer positiv måte, må man faktisk snu denne trenden og vise at det bor andre kvaliteter i dem enn en pen kropp....

Men det er heldigvis ikke opp til meg.
Jeg skal aldri bli noen glamour-modell, og ikke har jeg hatt et ønske om det heller enda så lita og blond jeg er....:-)
Er like flat-brystet som flystripa på Gardermoen, så her måtte det myyyye silikon til, for ikke snakke om trening.
Uff nei, takke meg til at jeg bare kan sitte her å lufte meninger og tanker med klærne på, og lykke til til alle jenter som skal få seg et annet yrke etter denne "drømme-jobben"!!!!

Har du en mening, blir jeg glad om du legger igjen en kommentar....er veldig nysgjerrig på hva folks oppfatninger om dette temaet er....

                                                                     Ha en strålende lørdag!!

11 kommentarer

Janne Josefine

02.okt.2010 kl.17:42

Jeg syns at de som tør å gå sin egen vei, i selveste jantelov-norge, er utrolig tøffe. De tenker nok ikke mye på fremtiden, men det er jo faktisk vi "normale" som står for dømmingen. Om du hadde hatt et sterkt ønske om å bli modell, designer eller slakter for den del, så hadde vel det bare vært din sak..

anguavonuber

02.okt.2010 kl.17:43

Bra skrevet ;)

Cathrinekk

02.okt.2010 kl.17:48

fin blogg :)

celinnoj

02.okt.2010 kl.17:50

hot or not på min blogg(college jakker) si din mening om hva du synes om det: )

håper du vill like min blogg. Jeg er nettopp startet, men det kommer mye bilder, spørsmålsrunder, tips og mye mye mye mer, bare kom med forslag om hva jeg kan blogge om, jeg vill gi deg den bloggen du har lett etter:)

Laila

02.okt.2010 kl.18:15

Jeg er helt enig.. Virker som om mange jenter kun spiller på pupper, lår og rompe, og ikke minst uintelligens.. Det er mye mer smakfullt med modellbilder som gir et budskap, som ikke har fokus på kun kropp. Jeg har selv silikon, men har tatt en moderat mengde fordi jeg faktisk var flat som en pannekake, så man kan iallefall ikke se at jeg har det, og det er det jeg syns er penest.. Mange kjøper for små bh-er, og går med utrigning nærmest til navelen for å vise verdenen at man har silikonpupper.. Man kommer aldri til å bli tatt seriøst på den måten.. :)

bd

02.okt.2010 kl.18:25

Janne Josefine:Helt enig med deg i deg, men de må forstå at de blir sett på som uintelligente når dette er en del av imaget til så mange av dem. Flott med folk som går sine egne veier!!

bd

02.okt.2010 kl.18:25

anguavonuber:Takk for det!

bd

02.okt.2010 kl.18:26

Cathrinekk:Takk!

bd

02.okt.2010 kl.18:27

Laila:Hurra....er så kjempe-enig!!!! Takk for at du la igjen kommentar:-)

what2say

03.okt.2010 kl.01:00

Flott skrevet :)))

bd

03.okt.2010 kl.08:26

what2say:Tusen takk:-)

Skriv en ny kommentar

bd

bd

31, Ringerike

Er ei frøken på 30 år fra Ringerike.Egentlig fra Risør,men jeg har emigrert:-)Jobber med lamper og interiør,noe jeg stortrives med!Gift med Roberth`en min på femte året.Er også så heldig å ha tre flotte barn som jeg elsker over alt på denne jord:-) Er en ivrig leser av andres blogger,og ble fristet til å prøve selv....

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits